image002

Ontspanning en Energie

 

 

 

Chris & Yvonne Tabor

 

 

 

 

 

HOME

 

DIT ZIJN WIJ

 

REIKI

 

MASSAGE

 

PRAKTIJK

 

HUISREGELS

 

LINKS

 

CONTACT

 

GASTENBOEK

 

 

 

 

 

Wat is Reiki?

 

Reiki-is niet alleen om te genezen. Waar het om gaat is het hart en de geest te corrigeren, en lichaamelijk fit te blijven. En een fijn leven te leiden met gebruikmaking van de spirituele capaciteiten waarmee mensen sinds hun geboorte zijn toegerust.
Het Japanse woord Reiki betekent universele levensenergie, de oerkracht die in alles wat leeft aanwezig is. Aan het eind van de 19e eeuw herontdekt door Dr. Mikao Usui. Hij ontdekte een manier om gebruik te maken van deze energiestroom, die als doel heeft genezing tot stand te brengen.Reiki is een eenvoudig natuurlijke manier om jezelf en anderen te helen. Reiki stroomt daar naar toe waar het nodig is en doet wat voor jou op dat moment het beste is. De Reiki energie is niet te be´nvloeden door wil of geest. Reiki brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf. Een van de elementen van Usui Shiki Ryoho is het doorgeven van universele levensenergie door je handen op en of ander te leggen. Op deze wijze wordt er een helingsproces in gang gezet, die zowel op fysiek-, emotioneel- ,spiritueel en geestelijk niveau werkt.

Chris heeft Reiki 1e en 2e graad

Yvonne is Reiki master

 

Heeft u interesse in een Reiki behandeling neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. U wordt dan in een huiselijke sfeer ontvangen waar we als vorens overgaan tot de behandeling een kopje koffie of thee drinken en deze tijd ook benutten om nader kennis te maken en uw wensen aan ons kenbaar maken. Ook leggen wij u onze werkwijze voor. Na afloop van de behandeling drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee om het een en ander na te bespreken.

 

 

 

 

Doordat er geen animo meer is voor Reiki behandelingen hebben wij besloten om geen REIKI behandelingen meer te geven.

 

 

 

 

 

Laatst bijgewerkt op 2-2-2020